Бизарно но вистинито
30. March 2016 - 16:44

Морничаво селфи: Погледнете го малку подобро и ќе ве полазат морници!

На прв поглед ќе ви изгледа дека гледате во само уште едно селфи кое заедно со останатите ги преплави социјалните мрежи. Но доколку погледнете во одразот на стаклото, најверојатно ќе ве полазат морници.
 
Што мислите, на оваа фотографија се наоѓаат само две личности или присутен е и некој трет? Вусшност, одразот во стаклото сугерира дека нешто многу чудно и морничаво се случило.
 
Наместо да се гледа задната страна на главата и грбот, во одразот се гледа нечие лице, пишува Мирор.
 
Откако е објавена на Твитер, оваа фотографија се прошири и на останатите социјални мрежи.
 
За што точно се работи ќе мора да процените самите. Ние сепак картите ги ставаме на - Фотошоп!