-->
-->
Кобасиците досега сте ги подготвувале погрешно - славниот готвач открива што да направите
-->

Шефот и кулинарскиот блогер Мартин Кинг, познат под името The Why Chef,тврди дека многумина грешат при подготовка на кобасици.
Наместо да се печат на висока температура, тврди шефот, кобасиците би требало да се загреваат полека.
Според него, совршените колбасички треба да се готват 30 минути.
-->
-->
-->
Ново на Сител
-
Црвен крст и МВР ќе потпишат Меморандум за соработка
-
Украина се повлекува од договорот за забрана на противпешадиски мини
-
Се уште гори на две локации - во Велешко и кај Македонски Брод, пожарот кај Дојран ставен под контрола
-
Пентагон повлекува 2.000 припадници на Националната гарда од Лос Анџелес
-
Почнува изградбата на Ветерниот парк Штип, инвестиција вредна над 500 милиони долари
-
Во ЕУ има двојно повеќе семејства со домашни миленици отколку со деца
-
Трамп: Наскоро ќе бидат испратени царински писма до помалите земји
-
Сончево и многу топло до 39 степени, освежување од петок