Македонија
7. јуни 2017 - 8:27

Седница на собраниската Законодавно-правна комисија

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Законодавно-правната комисија.

На дневен ред на Комисијата е Граѓанската иницијатива со предлог за донесување на Закон за изменување на законот за работните односи, на двеста и седумнаесет граѓани, доставена преку овластениот предлагач Снежана Кузмановска. сст/хс/07:18