Живот
7. November 2016 - 21:28

Пијана девојка наместо со пари реши на таксист да му плати поинаку - Еве како реагираше тој

Таксист ја возеше оваа пијана девојка до дома кога таа наместо да му плати со пари реши да му плати на малку поинаков начин па му седна во скутот.
 
Еве што направи тој!