Македонија
18. August 2019 - 13:33

Нормализиран сообраќајот на патот Струмица-Валандово

Сообраќајот на регионалниот пат Струмица-Валандово кај селото Костурино е нормализиран, соопшти Авто-мото сојузот.

Сообраќајот беше во прекин од 11 часот поради сообраќајна несреќа на патот.