-->
-->
Како да сварите јајца, а да не бидат недоварени или преварени
-->
Знаеме за оној совет дека водата во која се јајцата треба да зоврие и тогаш да се остават уште 5 минути на вриење. Обично на овој начин добиваме преварени јајца - што и не е баш убаво а ни вкусно.
Помеѓу фазата во која жолчката остануав жива и е преварена има златна средина која е совршена каде јајцето е сварено но и меко.
Како да го постигнете ова погледнете во видеото.
-->
-->
-->
Ново на Сител
-
Парламентарна кампања
-
Тема на денот со Мирче Адамчевски, новинар, аналитичар
-
Преглед на вестите од светот
-
ВМРО-ДПМНЕ и Вреди се поблиску до владина коалиција
-
Продолжува претседателската кампања
-
Продолжува парламентарната кампања
-
Детектор: Близу 60% од граѓаните ќе гласаат на изборите - кампањата не влијаела на нивната одлука
-
23 години од масакрот кај Вејце