Интернет
24. November 2020 - 13:01

Игра во која секој играч ја брани својата држава од непријателите

Игра во која секој играч ја брани својата држава. Се работи за browser игра во која играчот се става во улога на граѓанин. За почеток или за добродојде админот ви дава почетен пак од 14 000 сила и 200 голд со што не треба да чекате туку можете уште веднаш да пукате, само треба да му пишете порака дека сте нов играч. Почнувате така што си барате работа, се вработувате, треба да работите секој ден.

По секое работење си добивате плата со која можете да купите храна, оружје или куќа. Освен што може да работите, секој ден можете да тренирате со војската и со тоа да си зголемувате strength, што многу е битно во случај на војна.

Во играва има повеќе опции како на пример можете да бидете новинар со отварање на сопствен весник и пишувајќи ваши статии. Исто така може да бидете некој министер во Влада, конгресмен или пак судија.

Во Македонија моментално се војува на три фронта, против Бугарија, Грција и Колумбија. Потребни се што е можно повеќе играчи за да ја одбраниме нашата територија од непријателите на играта.

За добро дружење, поддршка во борбата и пукањето, секако доколку ви изгледа интересно и доколку сте спремни за силни војни ова е линкот на кој можете да се регистрирате и да помогнете на македонската заедница на играта - https://www.edominations.com/en/register/66885

По регистрацијата на играта отворете го полето за пораки во кое ќе бидете исконтактирани од некој наш играч за помош. Среќно!