Македонија
26. May 2019 - 18:56

Групна тепачка во Прилеп

На 25.05.2019 година во 18,15 часот било пријавено дека во Прилеп на улицата “Леце Котески“ бил нарушен јавниот ред и мир со тепачка помеѓу лицата В.Д.(32), Џ.Д.(32), Р.З.(35) и Д.М.(36) од една страна и Д.А.(43), Џ.Д.(28), Ф.Ѓ.(20) и Ѓ.З.(44) од друга страна. По документирање на случајот ќе бидат поднесени соодветни поднесоци.