Македонија
11. July 2019 - 9:01

Големо невреме во кампот Љубаништа - силниот ветер корнеше дрвја

Силен ветер и дожд вчера попладне го зафати и охридскиот регион. Според фотографиите споделени на социјалните мрежи во автокампот Љубаништа, кај Свети Наум, има откорнати дрвја, а уништени се дел од приколките и шаторите.