Македонија
15. January 2022 - 11:53

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Исчезнат е Роберт Плескоњиќ

Веќе неколку дена е исчезнат Роберт Плескоњиќ, кој излегол од дома и не се вратил.

Последните информации се дека е виден на 5 јануари во околината на Новата железничка станица во регионот каде што живее. Оттогаш му се губи секаква трага. Облечен е во темно сина фдолга јакна има бела коса и брада и е висок 182 сантиметри.

Роднините случајот го пријавиле во МВР на 6 јануари. Тие и пријателите очекуваат каква било информација за него.