Македонија
17. јуни 2018 - 10:55

Заев ја извади вратоврската и му ја подари на Ципрас

На крајот од церемонијата на потпишување на договорот меѓу Македонија и Грција, по сугестија на грчкиот премиер Ципрас, македоскиот Зоран Заев ја извади својата вратоврска и му ја подари на својот колега.

Инаку Ципрас како и вообичаено, на овој настан дојде без вратоврска.