Loading Video...
Фудбал
9. јуни 2021 - 20:55

Време е за нови победи

Македонската фудбалска репрезентација сериозно се подготвува за првиот дуел на европските првенства. Во недела во Букурешт против селекцијата на Австрија. 

Денеска своите видувања за подготовките за оваа средба и групниот настап во целост ги дадоа Енис Барди и Тихо Костадинов.