Бизарно но вистинито
16. October 2015 - 21:03

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: На раката имал огромен меур - Погледнете што направи!

Вакво нешто не сте виделе до сега.

Човек има огромен меур на раката. Погледнете што направи со него.

Ве предупередуваме дека видеото е вознемирувачко.