Македонија
14. January 2016 - 11:30

Водици неработен ден за граѓаните од православна вероисповед

Богојавление (Водици) 19 јануари 2016 година (вторник) е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството им го честитаат празникот Богојавление (Водици) на граѓаните од православната вероисповед коишто го чествуваат.