Македонија
26. January 2022 - 14:29

Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи седмата редовна седница.

Седницата ќе почне во 16:30 часот, а ќе се одржува преку видео-конференциска врска.

Како што наведува владината прес-служба, за заклучоците и одлуките јавноста ќе биде информирана преку соопштение.