Бизарно но вистинито
12. May 2016 - 23:35

Вистински сирени фатени на камера: Новите морничави докази кои се појавија се застрашувачки!

Со 71 процент од површината на Земјата прекриена со вода, не не изненадуваат разните приказни, легенди и теории поврзани со „морските чудовишта“ кои се појавиле низ годините и ја разгореле нашата фантазија.

Од Вавилонските риби-богови до Грчката митологија до Хиндуизмот па се до популарните Велшки легенди, неверојатните приказни за она што ние го викаме сирени се секаде низ светот (дури и Колумбо верувал дека се сретнал со сирени додека пловел преку Карибите).

Во ова видео ќе ги видите речиси сите снимки од наводните средби со сирени.