Живот
8. јуни 2017 - 14:58

Ви требаат само две минути - Јапонска метода која го топи салото околу стомакот

 
Станува збор за старата метода која вклучува неколку движења на телото и одредена метода на дишење, три секунди се вдишува, па седум се издишува.
 
Резултатите се одлични.
 
Јапонскиот актер Мики открил интересна метода за која тврди дека нему му помогнала да изгуби 13 килограми и 12 сантиметри во струкот за само неколку недели.
 
Погледнете го видеото и направете ги правилно:
https://