Џет-Сет
15. January 2017 - 12:37

Вака Каролина Гочева се прости од Ѓумар

Веста за смртта на познатиот македонски дирекент Саша Николовски - Ѓумар ја растажи цела македонска јавност. Каролина Горечва која имаше низа соработки со Саша погодена од смртта па по тој повод преку социјалните мрежи се прости од него. 
- Огромна чест и посебно задоволство ми беше што имав прилика да соработувам со тебе... Почивај во мир Саша Николовски - Ѓумар, напиша пејачката на социјалните мрежи.