Македонија
22. јуни 2021 - 15:28

Утре посебен сообраќаен режим на подрачјето на Град Скопје

 Во текот на утрешниот ден поради официјална посета на странска делегација на Република Македонија, ќе има посебен сообраќаен режим на подрачјето на Град Скопје.

Од Министерството за внатрешни работи испаќаат апел до учесниците во сообраќајот да ги  почитуваат наредбите од страна на полициските службеници.