Македонија
31. January 2023 - 9:53

Утре без струја делови од Карпош и Кисела Вода

Поради веке закажани технички зафати во системот, утре без електрична енергија ке останат делови од општините Кисела Вода и Карпош.

Во периодот од 9:00 до 11.00 часот без струја ќе бидат дел од корисниците на ул. „Кресна“ во општина Кисела Вода и од 13:00 до 15.00 чассот дел од корисниците од ул. „Иван Цанкар“ во Општина Карпош.