Џет-Сет
13. July 2015 - 20:46

Станија во долна облека рекламира кафе

Разголената старлета повторно го привлече вниманието со серија провокативни фотографии.

Дека одлично знае да ја искористи својата популарност, Станија покажа и со снимањето на реклама за кафе, за која како што се зборува, добила 10.000 евра.

- Сега сум заштитно лице за едно кафе кое наскоро ќе се врти на малите екрани. Покрај видео рекламата снимив и сет фотографии кои веќе се на билбордите, вели старлетата.

Во склоп  на оваа рекламна кампања, Станија ќе се појави и на саемска промоција каде на фановите ќе им вари кафе.