Бизарно но вистинито
16. јуни 2017 - 14:49

Сопругот ја фатил со љубовник, лекарите биле запрепастени кога пристигнала во болница

Низам од Сребреница останала без половина од левото уво, откако нејзиниот сопруг со заби и го одгризал во семејната куќа кога ја фатил со љубовник - пишува „Аура.ба“.

Низам завршила во Тузланската болница каде се обиделе да го спасат остатокот од увото, додека нејзиниот сопруг повеќе не се вратил дома.

Поради ваквата информација локалните медиуми се обиделе да ја контактираат и фотографираат но таа одбила. Во телефонски разговор понудила и сведоци кои ќе докажат дека таа ги има двете уши.

- Јас имам и четири очи се можам да видам, јас сум вештерка. Крв пијам наместо вино - заканувајќи се на тамошните уредници на медиумите.

Испуштајќи чудни звуци и заканувајќи се дека ќе им доаѓа на сон и дека животот ќе им се претвори во пекол.

- Ако никогаш не сте имале работа со вештерки сега ќе имате - порачала таа.

Низим е позната на босанската јавност.