Македонија
30. March 2017 - 9:14

Сообраќајка на патот Росоман кон Прилеп

Поради сообраќајна незгода на тешко товарно возило во близина на Росоман кон Прилеп, сообраќајот се одвива отежнато, во колона, соопшти Автомото сојузот на Македонија