Македонија
25. July 2021 - 20:01

Сообраќајка кај Врбјани - сообраќајот пренасочен по новиот пат

 АМСМ соопшти дека сообраќајот на магистралниот пат Охрид – Кичево кај село Врбјани се пренасочува по новиот пат.

Причината за пренасочувањето е сообраќајна незгода. 

Ново на Сител