Живот
2. January 2016 - 10:36

Што ќе се случи со меур од сапуница на -15°С?

Сте се запрашале ли некогаш што ќе се случи со меур од сапуница ако истиот го направите кога е многу студено.

Малку вода, сапун и магијата на студот ќе Ви помогне во одговорот.