Македонија
31. August 2016 - 8:40

Седница на Комисијата за образование, наука и спорт

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за образование, наука и спорт.

Членовите на Комисијата ќе го разгледаат Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за студентскиот стандард во второ читање.