Џет-Сет
1. јуни 2016 - 12:55

Рада Манојловиќ на обвинителна клупа поради младиот Харис Берковиќ

Рада Манојловиќ реагираше на изјавата на таткото на Харис Берковиќ кој се плаши дека пејачката ќе му го „грабне“ синот.

Сепак, не е само таткото лут на Рада туку и колегите од жирито на Звездите на Гранд.