Македонија
7. јуни 2016 - 8:57

Презентација на „Проценка на закани од сериозен и организиран криминал”

Во Центарот за обука Идризово денеска ќе се одржи презентација насловена „Проценка на закани од сериозен и организиран криминал” во соработка со мисијата на ОБСЕ во Белград и Скопје.

На презентацијата ќе присуствуваат министерот за внатрешни работи Митко Чавков и директорот на Бирото за јавна безбедност Горанче Савовски.