Живот
27. October 2015 - 22:47

Познат политичар и купил силикони, дијаманти и стан на неготинската Барбика

Стан од 500.000 евра, дијаманти, пластични операции, егзотични патувања,,,се подароците кои неготинската Барбика ги добила од познат политичар, кој очигледно е нејзин голем обожавател.

Како што за “Блиц“ потврдиле неколку познаници на Маријана С. 30-годишната девојка од Неготин, во нејзиното тело се вложени над 50.000 евра, а „дискретниот инвеститор“ е многу влијателен политичар.

-Сите пластични операции, огромниот стан во најелетниот дел од Франкфурт од половина милион евра, брендирана гардероба, патувања со приватен авион, накитот, дијамантите и слично, Маријана ги добила на подарок од великодушен пријател, политичар кој е на власт и има жена и две деца. Се поставува прашањето дали ја честел со свои лични или од државни пари, зошто во прашање е секако сума од околу милион евра, вели соговорник за Блиц,

Неготинската Барбика и политичарот биле во врска неколку години, а и сега повремено се гледаат.

-Таа почесто доаѓаше во Белград додека беа во врска, а тој повремено одеше кај неа во станот што и го купи во Франкфурт, вели друг извор,

Тој открива дека политичарот е многу постар од Маријана и се занимава со бизнис.

-Не можам да ви кажам како се вика, тоа би било опасно за мене, рекол соговорникот.

Маријана не скри од новинарите дека е во врска со дарежлив политичар, но беше доволно паметна да не го каже неговото име.

Неготинската барбика работи како менаџер во банка во Франкфурт, но не сакала да го открие името на банката ниту што конкретно работи.