Џет-Сет
13. July 2015 - 11:41

Повеќе не изгледа исто - Шехерезад го промени својот изглед

Турската актерка Берѓузел Корел која кај нас е позната по улогата на Шехерезад го промени изгледот. Таа со нејзината промена изгледа неколку години помладо.