Живот
30. October 2015 - 20:51

После ова се ќе се смени: Ако здогледате маж со пивски стомак - ЗГРАПЧЕТЕ ГО

Верувале или не, мажите со пивски стомак се подобри во кревет.

Според неодамнешното истражување, мажите со поголем индекс на телесна тежина и обем во половината повеќе од 92 cm, во просек се по издржливи во сексот, и тоа за 7, 3 минути.

Па девојки, каков е сега вашиот став за затегнатите стомачни?