Македонија
20. May 2020 - 12:58

Полициски час од 19 часот во сабота, до вторник до 5 часот наутро, предлага Комисијата за заразни болести

Полицискиот час да трае од 19 часот во сабота, па до вторник, до 5 утрината. Ова е предлогот на Комисијата за заразни болести кој е доставен до Владата.

Денеска пак Владата треба да донесе одлука по овој предлог