Македонија
11. јуни 2021 - 17:21

Починатиот Тони Сали е на списокот на најдобри матуранти во Скопје

Починатиот ученик Тони Сали е на списокот на најдобри матуранти со кои скопскиот градоначалник Петре Шилегов ќе се сретне на 15 јуни во традиционалната манифестација „Средба на првиот со најдобрите“.

На оваа средба, градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, на 34 матуранти првенци на генерацијата од 23 скопски средни училишта ќе им врачи специјални признанија и парична награда – пишува во соопштението на Град Скопје.

 

 

Матуратнот Тони Сали од СУГС „Шаип Јусуф“ е 33-ти на списокот.