Македонија
25. December 2019 - 8:08

Почеток на градба на новата зграда наменета за Одделот за крим техника при МВР

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и премиерот Зоран Заев ќе присуствуваат на означувањето на почеток на градба на новата зграда наменета за Одделот за крим техника вклучувајќи и форензички лаборатории за потребите на МВР.

Новата зграда ќе се гради во кругот на Министерството за внатрешни работи, позади зграда 1.