Бизарно но вистинито
18. April 2016 - 14:51

Плука крв додека истеруваат ѓавол од нејзе: Стравично видео на борба на жена со зол дух!

Вознемирувачка видео снимка од истерување на ѓавол прикажува жена која се бори со зол дух кој ја запоседнал, а додека се обидува да ја поврати контролата над своето тело таа вреска и плука крв! 
 
Никој со сигурност не може да каже каде е снимено ова видео на егзорцизам, но како што се наведува, се работи за Латинска Америка.
 
Ова видео е само уште една потврда дека во Јужна Америка во последно време се повеќе постојат случаи на егзорцизам.