Спорт плус
30. November 2015 - 17:14

Од Бразил ни доаѓа еден од најдобрите нокаути на годината

Најдобриот нокаут на викендот а можеби и годината, ни доаѓа од Бразил каде е одржан Jungle Fight 83.
 
Домашниот борец од Рио де Жанеиро, Џорџ Филхо ја оставри петата победа во професионалната кариера со нокаут над Клаудиј Цесариј. Филхо со спектакуларен нокаут го сруши противникот воодушевувајки ги фановите на овој спорт. Видеото погледнете го ОВДЕ.