Македонија
19. јуни 2024 - 11:13

Новороденче почина во Битолската болница

Новородено машко бебе починало во Битолската болница, дознава Сител.

Од Битолската болница „Трифун Пановски“  бебето било пренесено на Клиниката за детски болести во Скопје, од каде велат дека бебето било донесено во клиниката без знаци на живот.

Повеќе детали за настанот во Вестите во 16 часот.

 

Александар Динев