Македонија
12. November 2017 - 21:01

Нормализиран сообраќајот на патот Битола-Прилеп

Сообраќајот на патот Битола-Прилеп е нормализиран околу 20 часот вечерва, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Поради соообраќајна несреќа кај село Тополчани, од 17:45 часот сообраќајот на патот Битола-Прилеп  се пренасочуваше по регионалниот пат Р-1101 (стариот пат)