Живот
4. December 2015 - 9:15

Неверојатно: Вака изгледа Македонија од Вселената

„Ден 251. Поздрав до моите пријатели во Македонија. Добра ноќ од Меѓународната вселенска станица!"

Вака гласи описот на фотографијата која ја објави НАСА синоќа, а на која е прикажана Македонија од вселената.

Мора да признаеме, сликата го одзема здивот.