Живот
23. January 2017 - 10:57

Неверојатно: Стана од инвалидска количка за да танцува на свадбата на сестрата

Никоа Рагуж пред 3 години доживеа сообраќајна несреќа. Во кома бил 3 месеци, а сега е во инвалидска количка.

Но, храбриот Никола инвалидитетот не го спречи да изигра еден танц со својата сестра на нејзината свадаба.

Сите присутни беа трогнати од оваа интимна семејна глетка.

На Никола од Ортијеш кај Мостар му се приклучи и мајката која не ги скриваше солзите.