Живот
12. December 2017 - 16:15

Неверојатно: Дојде со голема кеса и им ги собра сите играчки од апаратот што мораше да реагира и обезбедувањето

На сите ни се добро познати луна парковите и апаратите за фаќање играчки. Повеќето од нас се обиделе да ја грабнат омилената играчка, но ретко кој успеава во тоа.

Од друга страна има и такви кои очигледно знаат да управуваат со тие апарати. Еден таков пример е објавен на Фејбук.

Девојката наполни голема вреќа со плишани играчки до толкава мера што мораа и надзорниците да реагираат.

Корисниците од Фејсбук се посомневаа дека во прашање е расипан апарат или местенка.