Македонија
15. March 2021 - 14:49

На социјалните мрежи се појави петиција за повлекување на Гарванлиев од Евровизија

На социјалните мрежи се појави петиција за повлекување на Васил Гарванлиев од Евросонг.

Петицијата следи по жестоките реакции и низа критики околу спотот на евровизиската песна на Васил Гарванлиев во којшто се тврди дека е претставено бугарското знаме и интервјуто во кое тој кажува дека има бугарско државјанство.