Бизарно но вистинито
23. December 2015 - 9:45

На лицето му се појави бела точка а од тоа лекарите што го извадија ќе ви дојде нагон на повраќање

Во ова видео е снимен маж со приметлива бела точка на лицето каде докторот полека ја стиска. Погледнете што се случи потоа