Македонија
15. November 2019 - 11:50

Мајката на Пино по одложувањето на судењето: Ова е циркус

Видно револтирано мајката на Пино реагираше откако судењето за убиството за Пино Секондо беше одложено поради барање на одбраната на обвинетата Ангела Ѓорѓиева.

- На крај излегува дека обвинетата има повеќе право во суд отколку јас. Зошто да се трошат државни пари за судење кога таа веќе има признаено, ова ми делува на циркус, ќе се судиме месеци и месеци за нешто што веќе го има признаено - кажа мајкaта на Пино во изјава за медиумите по одложување на судењето.

Судењето ќе продолжи на 27 ноември.