Свет
22. July 2016 - 20:05

Крвта ќе ви замрзне од видеото од Минхен - терористот вади пиштол и пука каде ќе стигне

На социјалните мрежи осамна видео од еден од напаѓачите во трговскиот центар во Минхен како вади оружје и на улица пука во случајните минувачи. 

Снимката го прикажува крупниот маж како на улица во минувачите пред трговскиот центар вади пиштол и пука врз луѓе. 

Погледнете го морничавото видео од нападот во Минхен