Живот
5. March 2018 - 22:15

Ќе гледате и нема да верувате: Оваа жена успева да влезе во тегла!

Жена која работи во Циркус 10 години го тренира своето тело да застане во неверојатни положби.
 
Овојпат девојката, која сега има 22. години, успева да влезе во голема тегла, на запрепастување на присутните во Циркусот кои остануваат вчудоневидени откако ќе ја изгледаат нејзината точка.
 
Циркузантката уште на 11. години тргнала по стапките на својата тетка која работела во Циркус.
 
Во секој град во кој настапува, салите се преполни со публика.
 
Погледнете како таа го изведе тоа...