Живот
18. July 2019 - 9:21

Камерата го сними моментот на страотен судар во Индија: Дете и жена летаа низ автобус, само чудо ги спаси

Ученик и жена која го носела на училиште за чудо преживеаја сообраќајна несреќа која се случи во индискиот град Банергати.

Безбедносната камера во автобусот го сними моментот кога во него бочно се заби друго возило.

Автобусот по ударот се превртел, а жената и детето се катапултуирани од седиштата. Низ скршените стакла почна да влегува прашина, а кога се „приземјиа“ жената брзо го фати детето за рака и тргнаа кон излезот.