Живот
1. May 2018 - 14:54

И го одземале детето кога била тинејџерка: После 48 години преку интернет ја дознала вистината за својот син

Во тешки воени услови, нејзиниот татко не и дозволи да го задржи детето.
 
Кирк целиот живот знаел дека е посвоен. Кога имал две години, семејството го земало од виетнамско сиропиталиште.
 
Мајката на Кирк, Тај-Нга Ти Ниблет, била трудна со Кирк на 17 години, но тоа не било доволно да го задржи.
 
Во тешки воени услови, нејзиниот татко не и дозволи да го задржи детето. Од таа причина, Кирк веднаш после раѓањето бил предаден во сиропиталиштето, а неговиот татко не ни знаел.
 
Меѓутоа, неговата мајка никогаш не престана да го бара. Во 2015 година се регистрирала на сајт кој ги спојува децата и родителите.
 
Како игра на судбината и Кирк се регистрирал на овој сајт две години подоцна, благодарејќи на што се нашле.
 
После 48 години мајката и синот се повторно заедно.
 
Погледнете: