Македонија
16. January 2022 - 20:14

Хаос на Шапка: Колони возила попладнево заглавени во обид да заминат од скијачкиот центар

Попладнево зимскиот и скијачки центар Попова Шапка беше преполн со гости што предизвика речиси секој сантиметар од местото да биде зафатено со паркирани возила, а особено голем проблем се создаде кога најголем дел од посетителите тргнаа да си одат накај дома.

Тоа предизвика неверојатен хаос и колона од возила кои долго време стоеја заглавени кон излезот на патот што од Попова Шапка води кон Тетово.