Македонија
26. October 2021 - 16:13

Голем пожар во бараките кај Томче Софка во Градски парк | ФОТО

Голем пожар избувна во бараките во Градски парк. Од пожарот во опасност да се зафати и угостителскиот објект Томче Софка.

Пожарот се шири со голема брзина и во моментов пристигаат противпожарни возила.